Delenwerk

Voice Dialogue en/of Innerlijk Kind Werk

Miracle Mail 

We kennen allemaal wel die 'stemmetjes' in ons hoofd die overal een mening over lijken te hebben. Of het nu onze innerlijke criticus is, die vooral verteld waar we allemaal niet goed zijn, of juist die innerlijke rechter, die vooral goed is om aan te wijzen waar anderen allemaal de mist in gaan. Zelfs dat innerlijk kind die mega bang is voor de grote mensen wereld, heeft onbewust meer impact op onze innerlijke dialoog dan we zouden willen.


Vaak denken we geen invloed te kunnen uitoefenen op al die stemmen, die verbonden lijken met allerlei uitingen en gedragingen. Echter wanneer we inzicht krijgen in wat deze delen in ons nu precies proberen duidelijk te maken, komen we zelf weer aan het stuur te staan. De momenten waarop je iets 'overkomt' wordt steeds minder en gaat zelfs helemaal weg, omdat je precies weet wat de onderliggende behoefte is en op welke manier je die alsnog kunt voeden.

Wat is 'Voice Dialogue'?

Voice Dialogue is een methodiek ontwikkeld door Hal & Indra Stone, waarin we in gesprek gaan met al die stemmetjes in ons hoofd. Het is een werkwijze waarop je weer thuiskomt in jezelf. 


Gaandeweg ons opgroeien ontstaan er allerlei subpersoonlijkheden, je vele innerlijke ikken, waarmee je weer leert kennismaken. Je ontdekt waar elke ik behoefte aan heeft en wat elke ik je te bieden heeft. 


Dit inzicht geeft je meer begrip, meer zelfacceptatie en werkt bevrijdend om te kunnen benoemen en uitspreken wat er onbewust plaatsvindt. Zo krijg je weer het gevoel dat je zelf aan het roer staat en het je leven je toevalt in plaats van overvalt.

Bij Voice Dialogue blijf je veelal zitten in je stoel en gaat het vooral om het inzicht. Bij Delenwerk nodig we je vaak uit om een plek in de ruimte nemen en kiezen we voor interventies die direct therapeutisch werken. De meest bekendste vormen van Delenwerk zijn Innerlijk Kind Werk en Schaduw Werk. Omdat beide methodieken enorm op elkaar lijken, worden deze werkwijzen veel door elkaar heen gebruikt. Alles ten doel om jouw klacht of probleem tot een oplossing te brengen.

Ervaar Voice Dialogue en/of Innerlijk Kind Werk

Auteur Bianca Meijsen

Gaan we samen aan de slag?

Heb je interesse om met mij aan de slag te gaan, dan zijn er twee mogelijkheden:

  • Of we plannen eerst een online kennismaking in die je kunt vinden op de contactpagina. 
  • Of we gaan direct samen aan de slag en plannen direct een persoonlijke sessie in. Kies dan hieronder de dag en tijdstip waarop het jou uitkomt.


Mijn tarief is inclusief btw en wordt niet vergoed. Een sessie duurt minimaal 1 en maximaal 2 uur, waarna de factuur contant, per pin of via ideal betaald kan worden. 

Plan hier jouw sessie met mij

  • Klik op de beschikbare dag (verkleurd rondje) en selecteer vervolgens een van de beschikbare tijden. Bevestig via de knop 'Confirm'.
  • Vul jouw gegevens in en je ontvangt per email de bevestiging. Vlak voor onze afspraak ontvang je nog een herinnering, die je zelf eventueel kunt verzetten of annuleren.

Ik kreeg in korte tijd op een zeer natuurlijke manier een prachtige reset. Bianca kan eindjes aan elkaar knopen, die lange tijd verkeerd verbonden zaten. Ik heb nu een andere bril op, die licht en makkelijk voelt. Ik hoef niet meer te vechten! 🏆 wat een professional.

Jannemarie

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de Miracle Mail en ontvang informatie over van alle activiteiten en eventuele aanbiedingen.


Klik ook op "Ja, ik blijf graag op de hoogte!"  anders krijg je helaas geen mail van mij.

Vul hieronder jouw gegevens in. 
Ja, Ik blijf graag op de hoogte!