Hypnotherapie & Regressietherapie

Psychosociaal Therapeut

Hypnotherapie en/of Regressietherapie

Miracle Mail

Als Psychosociaal Therapeut kijk ik naar de mens als geheel, waarbij lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Door naar de samenhang van diverse klachten te kijken, op zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel, energetisch en sociaal vlak, vinden we samen de inzichten en oplossingen waardoor de klachten helemaal verdwijnen of minimaal flink afnemen.


Met mijn bijna 25 jaar ervaring in dit werkveld , heb ik tijdens mijn 4-jarige HBO-opleiding tot Hynose- & Regressietherapeut bij TranceArt Academie de verdieping gevonden in de voor mij zowel bekende methodieken en werkwijzen als aanvullende. Naast de standaard hypnotherapie en regressietherapie, maak ik onder andere ook gebruik van NLP, Systemisch Werk (Familieopstellingen), Voice Dialogue, Delenwerk, Innerlijk Kind therapie, traumaverwerking, zacht lichaamswerk, energetisch werk en nog veel meer.

Wat mag je verwachten?

In ons onderbewustzijn zitten veel zaken verborgen die ons gedrag beïnvloeden. En daar zitten ook veel antwoorden en oplossingen om ons leven, en de situaties waarin we zitten, te veranderen.


Hypnose- en Regressietherapie is een werkwijze waarin we door het bewust oproepen van Trance, het onderbewustzijn op positieve manier aanspreken en, als dat nodig is, we teruggaan in de tijd (regressie) naar het moment waarop belemmerende (gedrags)patronen en overtuigingen zijn ontstaan en kunnen transformeren.


Voordat we hiermee aan de gang gaan, vind er eerst een intake plaats. Tijdens deze intake wordt voor mij al meer duidelijk over wat de klacht is en op welke wijze we kunnen gaan samenwerken.

Ervaar hypnotherapie en/of regressietherapie

Auteur Bianca Meijsen

Gaan we samen aan de slag?

Heb je interesse om met mij aan de slag te gaan, dan zijn er twee mogelijkheden:

  • Of we plannen eerst een online kennismaking in die je kunt vinden op de contactpagina.
  • Of we gaan direct samen aan de slag en plannen een uitgebreide intake en anamnese sessie in. Kies dan hieronder de dag en tijdstip waarop het jou uitkomt.


Mijn tarief is btw-vrij en wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Vraag dit na bij jouw zorgverzekeringsmaatschappij of kijk via zorgwijzer.nl naar jouw vergoeding. 


Een sessie duurt minimaal 1 en maximaal 2 uur, waarna de factuur contant, per pin of via ideal betaald kan worden.

Plan hier jouw (intake) sessie

  • Klik op de beschikbare dag (verkleurd rondje) en selecteer vervolgens een van de beschikbare tijden. Bevestig via de knop 'Confirm'.
  • Vul jouw gegevens in en je ontvangt per email de bevestiging. Vlak voor onze afspraak ontvang je nog een herinnering, die je zelf eventueel kunt verzetten of annuleren.

Op aanraden van iemand uit mijn netwerk kwam ik met Bianca in contact. Zwaar bevooroordeeld ging ik naar mijn eerste sessie: “Expect a Miracle, wat dacht die vrouw wel niet?!” Echter, al tijdens het eerste gesprek wist ze de vinger op mijn zere plekken te leggen en kan ik nu na 3 maanden oprecht zeggen dat er een wonder is gebeurd.
Angela
Vanuit de VBAG beroepsvereniging zorgprofessionals waarbij ik ben aangesloten, worden diverse rechten en plichten benoemd en aangegeven voor zowel de therapeut als de klant. Zo ook het verzoek je te informeren over het volgende; 


“De VBAG en haar leden zetten zich in voor een zo goed mogelijke dienstverlening. Desondanks kan het voorkomen dat u ontevreden bent over en/of het oneens bent met de manier van werken of handelwijze van de betrokken therapeut. Het beste kunt u dit eerst met hem of haar bespreken. Bent u dan nog niet tevreden? U hebt altijd het recht om de therapie bij die therapeut te stoppen. Wilt u een andere therapeut, dan kunt u op deze site een andere therapeut vinden.”  
Lees verder op de VBAG-site.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de Miracle Mail en ontvang informatie over van alle activiteiten en eventuele aanbiedingen.


Klik ook op "Ja, ik blijf graag op de hoogte!"  anders krijg je helaas geen mail van mij.

Vul hieronder jouw gegevens in. 
Ja, Ik blijf graag op de hoogte!