Systemisch Werk

Systemisch Coachen en/of Familie Opstellingen

Miracle Mail 

Steeds meer mensen realiseren zich de impact van onze 12 universele wetten op onze ervaringen hier op aarde. De meest bekendste zijn de "wet van Aantrekkingskracht" en de "wet van Oorzaak en Gevolg". Er is echter ook een nog een "wet van Compensatie" die bepaalt dat wat je geeft, je ook zult ontvangen. Wat voor velen minder bekend is, dat dit zelfs generaties later nog impact heeft.


Systemisch Werk laat zien wat er onder de oppervlakte plaatsvindt van ons Familie Systeem. De impact die keuzes van onze (voor)ouders hebben op onze vrijheid om de keuzes te maken die wij willen, zonder belast te worden met de wet van compensatie.


Je kunt kiezen om aan de slag te gaan in groepsverband met Familie Opstellingen of tijdens een persoonlijke sessie met Systemisch Coachen. Je kunt er zelfs voor kiezen op de bijscholing "Systemisch Coachen en Opstellingen" te volgen.

Wat is Systemisch Werk?

Systemisch Coachen

persoonlijke begeleiding

Familie Opstellingen

groepsbegeleiding

Systemisch Coachen en/of Familie Opstellingen

Systemisch Coachen & Opstellingen

bijscholing voor therapeut/coach


Bij veel mensen is vooral de term Familie Opstellingen bekend. Sinds Systemisch Werk is geïntroduceerd door haar grondlegger Bert Hellinger, zijn er diverse varianten en werkwijzen ontwikkeld. Van zijn traditionele benadering met duidelijke structuren en scripts tot hele vrije intuïtieve werkvormen en alles ertussen.


 Doel vanuit Systemisch Werk is zichtbaar maken wat onder de oppervlakte speelt. Vanuit de aanname ‘Alles is Energie’ maken we gebruik van mensen en voorwerpen om het ‘onzichtbare’ zichtbaar te maken, zodat duidelijk wordt wat er (onbewust) speelt.


Gevolg van elke vorm van Systemisch Werk is dat er inzicht en bewustzijn ontstaat waardoor de persoonlijk ontwikkeling gestimuleerd wordt. Bijkomend voordeel is dat de omgeving automatisch meebeweegt, aangezien ook zij onderdeel zijn van ‘het systeem’. 


We leven en werken allemaal in en vanuit diverse ‘systemen’ die invloed hebben op ons functioneren. Door middel van Systemisch Werk kun je onderzoeken waar de energie in een systeem stagneert. Nadat duidelijk wordt waar en waarom, gaat deze energie weer stromen met regelmatig magische gevolgen.


Heb je een vraagstuk, een dilemma of een probleem op werk of privé gebied? 


Deze werkvorm is toepasbaar zowel in groepen, zoals tijdens de maandelijkse opstellingenavond, als tijdens een persoonlijke sessie wanneer het jou uitkomt.  Ook is het mogelijk om het als coach/therapeut zelf te leren toepassen tijdens de 6-daagse 'Systemisch Coachen en  Opstellingen'. 

Voor meer informatie en aanmelden, lees hieronder over coaching, opstellingen of opleiding.

Systemisch Coachen

persoonlijke begeleiding

Familie Opstellingen

groepsbegeleiding

Systemisch Coachen en/of Familie Opstellingen

Systemisch Coachen & Opstellingen

bijscholing voor therapeut/coach

Persoonlijke begeleiding

Systemisch Coachen

scroll verder voor opstellingen of opleiding

Auteur Bianca Meijsen

Gaan we samen aan de slag?

Heb je interesse om met mij aan de slag te gaan, dan zijn er twee mogelijkheden:

 • Of we plannen eerst een online kennismaking in die je kunt vinden op de contactpagina. 
 • Of we gaan direct samen aan de slag en plannen direct een persoonlijke sessie in. Kies dan hieronder de dag en tijdstip waarop het jou uitkomt.


Mijn tarief is inclusief btw en wordt niet vergoed. Een sessie duurt minimaal 1 en maximaal 2 uur, waarna de factuur contant, per pin of via ideal betaald kan worden. 

Plan hier jouw sessie

 • Klik op de beschikbare dag (verkleurd rondje) en selecteer vervolgens een van de beschikbare tijden. Bevestig via de knop 'Confirm'.
 • Vul jouw gegevens in en je ontvangt per email de bevestiging. Vlak voor onze afspraak ontvang je nog een herinnering, die je zelf eventueel kunt verzetten of annuleren.

Groepsbegeleiding

Familie Opstellingen

scroll verder voor opleidingen

Maak kennis met deze werkvorm en/of breng je eigen vraag in. 

Er zijn mensen die Systemisch Werk betitelen als iets zweverigs, totdat ze er zelf mee in aanraking komen. Het is zo concreet en tastbaar dat zelfs Organisatie Opstellingen binnen bedrijven voorkomt. Door bijvoorbeeld afdelingen op te stellen wordt duidelijk wat er binnen een organisatie niet ‘stroomt’. Maar ook culturen en wereldse onderwerpen worden met Systemisch Werk inzichtelijk gemaakt. Zelfs lichamelijk klachten worden 'onderzocht' met gebruikmaking van Systemisch Werk. 


Deze maandelijkse Opstellingsavonden zijn zowel interessant voor mensen die nog nooit een Familie Opstellingen hebben meegemaakt, als voor mensen die al ervaring hebben met de positieve impact van werken met Systemisch Werk.

Nieuwsgierig? Deelnemen?

Elke maand op de 2e vrijdag van de maand vindt er een Opstellingenavond plaats en iedereen is welkom als vragensteller, representant of toeschouwende deelnemer.


Elke maand wordt eerst een stukje uitleg gegeven in wat het inhoud en wat representant zijn betekend.


De avonden zijn op vrijdag avond van 19:00 tot 22:00 uur inclusief pauzes.

Inloop vanaf 18:30 uur. Uitloop mogelijk tot 22.30 uur.


Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers en maximaal 2 vragenstellers. Wil je dat jouw vraag aan bod komt, laat dit dan vooraf weten tijdens je aanmelding via onderstaande online agenda of neem contact op.

Krijg inzicht in wat er speelt en ervaar direct de impact van de transformerende werking van Systemisch Werk


Regelmatig ontdekken deelnemers na een opstellingenavond de effecten door de reacties uit de omgeving. Bijvoorbeeld een moeder die nooit contact opneemt en ineens belt met de vraag “Hoe gaat het?”. Of juist door hun eigen veranderende reactie, zoals een deelnemers zelf: “Normaal zou ik zo boos reageren en nu… niets! Voelt fijn en zo raar!”. – Bianca MeijsenAanmelden voor Opstellingenavond

 • Klik op de beschikbare dag (verkleurd rondje) en selecteer vervolgens een van de beschikbare tijden. Bevestig via de knop 'Confirm'.
 • Vul jouw gegevens in en je ontvangt per email de bevestiging. Vlak voor onze afspraak ontvang je nog een herinnering, die je zelf eventueel kunt verzetten of annuleren.
 • Vooraf ontvang je per mail de factuur welke via ideal betaald kan worden en dit mag ook contant op de avond zelf.

Bijzonderheden

Tijd: van 19.00 tot 22.00 uur. Inloop vanaf 18.30 uur. Uitloop mogelijk tot 22.30 uur.


Investering voor inbrenger/vragensteller is inclusief opvolggesprek (max. 30 minuten)

Investering voor kijkers, deelnemers en representanten is hetzelfde.

Klik op onderstaande button voor de huidige tarieven.


Data 2023:

 • Vrijdagavond 10 november 2023
 • Vrijdagavond 8 december 2023

Data 2024:

 • Vrijdagavond 12 januari 2024
 • Vrijdagavond 9 februari 2024
 • Vrijdagavond 1 maart 2024 (Let op: 1e vrijdag v/d maand)
 • EXTRA: 2 en 3 februari 2024 - Praktijk / Organisatie Opstellingen
 • Vrijdagavond 12 april 2024
 • Vrijdagavond 10 mei 2024
 • Vrijdagavond 14 juni 2024
 • Vrijdagavond 12 juli 2024
 • Vrijdagavond 9 augustus 2024
 • Vrijdagavond 13 september 2024
 • Vrijdagavond 11 oktober 2024
 • Vrijdagavond 8 november 2024
 • Vrijdagavond 13 december 2024

Overige data 2025 zijn al gereserveerd en worden binnenkort hier zichtbaar.

Familie Opstellingen

Elke 2e vrijdag van de maand vindt er een Opstellingenavond plaats vanaf 19:00 uur en iedereen is welkom als vragensteller, representant of toeschouwende deelnemer.


Wil je op de hoogte blijven van de eerstvolgende data? 

Meld je aan voor de Opstellingen Mail via onderstaande knop.

Klik ook op "Ja, ik ga echt akkoord!"  anders krijg je helaas geen mail van mij.

Ja, ik ga echt akkoord met max. 2 mails.

Bijscholing voor therapeut/coach

Systemisch Coachen & Opstellingen


Wil je zelf leren hoe je Systemisch Werk toepast in jouw eigen praktijk?

Kijk eens naar de extra module Systemisch Coachen en Opstellingen o.l.v. Bianca Meijsen via Sensibel Academie in Capelle aan den IJssel.


In deze 6-daagse ervaringsgerichte training  leer je hoe je Systemisch Werk kunt toepassen in jouw eigen praktijk. Kijk op de website voor de eerstvolgende data.


Inclusief 2-daagse praktijk opstellingen zodat je ook weet waar in jouw eigen praktijk de energie blokkeert of niet vrij stroomt.


In verbinding met ‘het energetische veld’ en de universele wetten kun je Familieopstellingen ook in 1-op-1 sessies toepassen in de praktijk!


Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de Miracle Mail en ontvang informatie over van alle activiteiten en eventuele aanbiedingen.


Klik ook op "Ja, ik blijf graag op de hoogte!"  anders krijg je helaas geen mail van mij.

Vul hieronder jouw gegevens in. 
Ja, Ik blijf graag op de hoogte!